RAL·LICROSS: Els Hansen recuperen el camí del podi en la primera cursa al Circuit de Barcelona – Catalunya

El Campió del món de Ral·licross Timmy Hansen ha aconseguit la seva primera victòria en més d’un any derrotant al líder Johan Kristoffersson en la primera cursa de la doble cita que es cel·lebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona – Catalunya.

El pilot de Peugeot Hansen, el guanyador de Barcelona 2019, ha començat des de la pole en les dues semifinals, on ha guanyat al seu germà Kevin Hansen amb una estratègia en la joker lap.

El doble campió del món Kristoffersson ha encapçalat la qualificació, i després ha dominat la primera semifinal per assegurar-se la pole a la final, donant-se una bona oportunitat de continuar la seva ratxa de guanyar almenys una prova en cada cap de setmana d’aquest any.

El pilot del Volkswagen Polo va sobreviureal primer revolt per liderar en la primera de les cinc voltes, però darrere, Hansen estava preparat.

Després d’haver guardat pneumàtics per a l’última cursa, Hansen va perseguir Kristoffersson durant dues voltes i mitja, per darrere hi havia Mattias Ekstrom (Audi), Andreas Bakkerud (Renault) i Niclas Gronholm (Hyundai) que van fer les seves joker lap.

A la tercera volta, Hansen també va prendre la seva ruta extra obligatòria, tornant a per davant d’Ekstrom. El segon lloc va quedar lliure quan Kevin Hansen va agafar la seva joker lap a la cinquena volta.

Kristoffersson va entrar en la joker lap a la sisena oportunitat, quan Hansen va prendre-li ka posició a la pista. Utilitzant l’impuls extra que dona la recta posterior del circuit en sortir de la joker lap, Kristoffersson va tirar-se cap a l’interior de Hansen. Tots dos van entrar en contacte, però malgrat el fum que sortia del seu pneumàtic, Hansen va mantenir-se primer en els revolts finals guanyant per primera vegada des de Letònia l’any passat.

Kevin Hansen ha aconseguit un podi doble per a l’equip de Hansen, mentre que Gronholm va acabar quart després de passar al campió de 2016, Ekstrom, que havia estat obstaculitzat per problemes d’embragatge durant les proves de qualificació, a la tercera volta.

Bakkerud va romandre just darrere d’Ekstrom fins al final, i el noruec va lluitar contra els problemes de direcció del seu Megane que l’han lastat de manera intermitent durant tot el dia.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments