RAL·LICROSS: Nürburgring cancel·lat, Kristoffersson campió 2020

Johan Kristoffersson serà el campió del mundial de Ral·liCross, després de la cancel·lació de la prova Spa-Francorchamps (Bèlgica), i la de Nürburgring (Alemanya).

La cursa prevista per als dies 12 i 13 de desembre no podrà evitar la cancel·lació a causa de la situació actual de la pandèmia a Alemanya. Kristoffersson és coverteix així en el campió de 2020, ja que és l’actual líder amb un avantatge considerable.

Tot i que el Nurburgring ha demostrat amb èxit durant els mesos que els esdeveniments amb els espectadors també funcionen en el context de la protecció de la infecció, la situació ara és diferent a causa de l’augment brusc del nombre d’infeccions.

La cancel·lació significa que el líder de punts del campionat Johan Kristoffersson es converteix en el campió mundial 2020 i el KYB Team JC guanya el Campionat Mundial de Ral·liCross per equips.

Com a conseqüència, el títol de pilot per al Campionat Europeu de la FIA S1600 i el Campionat del Món de Supercar no s’atorgarà enguany, segons la decisió de la Comissió de Maig de 2020 de la Comissió Off-Road, que va declarar que era necessari un mínim de tres proves per a concedir un títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments