RAL·LICROSS: El Campionat de Catalunya de Ral·liCross 2021 posposat per falta d’interès

V-Line Org. i el Circuit de Calafat han decidit posposar fins a finals d’any l’inici de la que havia de ser la primera temporada d’aquesta nova disciplina a casa nostra.

Els organitzadors del campionat han vist que en aquest inici d’any hi ha un allau de curses que li restarant interès al campionat de nova creació. Segons diu el seu comunicat del propi promotor:

«El poc interès per una especialitat encara per conèixer al nostre país, així com la situació econòmica que travessen molts equips avui dia.»

També emana del comunicat que un dels motius per no celebrar el campionat són les «dificultats logístiques per a organitzar el RXCAT tal com estava inicialment dissenyat, són, momentàniament, inassolibles.»

Ara es treballa en reorientar l’enfocament del Campionat enfocant-lo en una temporada més curta i de caracter hivernal.

Francesc Gutiérrez, màxim responsable de V-Line Org.: 

“Volem que el campionat comenci amb les millors garanties que considero que mereixen. Som conscients que la situació econòmica per la qual travessen molts equips, així com l’entorn que envolta al campionat, és difícil, i probablement aquest no és el moment més adequat per a donar el tret de sortida. Així i tot, per a mi no és un comiat sinó un fins aviat, i la intenció és poder preparar-ho tot per a una temporada hivernal quan culminin totes les temporades de terra a nivell nacional i regional, i així no coincidir en les dates ja planificades dels equips. Treballarem de la millor manera possible perquè quan això arrenqui no sols arrenqui bé, sinó amb totes les garanties d’èxit que estem segurs que mereix”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments