RAL·LIS: Els Rally2 sense hibridació fins, mínim, el 2025

Contràriament al que estava previst, la FIA posposarà la introducció de tecnologia híbrida al Rally2 durant els propers tres anys. En altres paraules, com que el Rally1 està “congelat” durant tres anys, sense que els equips puguin tocar la tecnologia tal com és ara, els Rally2 continuarà cremant gasolina.

I què ens diu això? Que el WRC consideri detingudament el següent pas per tal d’adaptar-se al màxim als interessos de la indústria.Yves Matton, director del Ral·li de la FIA, assegura que l’any que ve l’únic canvi en els Rally2 serà el combustible utilitzat.

Se sap que un fabricant va pressionar la FIA perquè avancés també amb sistemes híbrids al Rally2, però tots els altres hi estaven en contra, de manera que es va decidir no avançar i això continuarà entre el 2022 i el 2024.

Com es pot veure, el canvi de combustible provocarà poques modificacions als cotxes. Gastar poc (o res) era l’objectiu.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share