ERC: Llista d’inscrits amb protagonisme català al ral·li Islas Canarias 2022

L’edició 46 del ral·li Islas Canarias que se celebrarà entre els dies 12 i 14 de maig tornarà a reunir els principals equips de tot Europa. Entre els 99 inscrits hi ha 17 nacionalitats representades, 36 equips internacionals, al voltant d’un centenar a l’ERC i 71 amb vehicles FIA.

Així, a l’apartat continental comptarà amb Efrén Llarena-Sara Fernández (Skoda Fabia Rally2 Evo) i Nil Solans-Marc Martí (Volkswagen Polo GTI R5), vencedors respectivament del Ral·li dels Açores i el Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras i, a més, segons i tercers classificats de la provisional del campionat que a les Canàries celebra la seva tercera cita i primera sobre asfalt. També competiran els italians Alberto Battistolli-Simone Scattolin (Skoda Fabia Rally2 Evo), cinquens classificats de la provisional, i Simone Campedelli-Tania Canton (Skoda Fabia Rally2 Evo), que tan bona impressió van deixar el passat any.

Repeteixen també a Gran Canària Yoann Bonato-Benjamin Boulloud (Citroën C3 Rally2) i Norbert Herczig-Igor Bacigál (Skoda Fabia Rally2 Evo). Els catalans Pep Bassas i Axel Coronado seran al volant de l’Skoda Fabia R5 en un ral·li que coneixen molt bé i que segur donen molta guerra. Els guanyadors d’ERC2 no faltaran, Javier Pardo-Adrián Pérez, encara que en aquesta ocasió amb Skoda Fabia Rally2 Evo. Tampoc els líders d’ERC Open, Joan Vinyes-Jordi Mercader i els seus companys d’equip Alberto Monarri-Carlos Cancela, tots dos amb els Suzuki Swift R4LLY S Rally2 Kit.

Així mateix, el Ral·li Islas Canarias comptarà amb l’equip líder d’ERC3, el dels polonesos Igor Widlak-Daniel Dymurski (Ford Fiesta Rally3) i d’ERC4, els italians Andrea Mabellini-Virginia Lenzi (Renault Clio Rally4), categoria molt concorreguda al tenir també altres aspirants al títol com els argentins Paulo Soria-Marcelo Der Ohannesian (Renault Clio Rally5) o la parella madrileny catalana Óscar Palomo-Xevi Moreno (Peugeot 208 Rally4).

El ral·li Islas Canarias té, a més, el privilegi aquesta temporada de ser la cita obertura de la categoria amb més projecció, l’ERC Junior. Dels quinze inscrits en aquest apartat, dos equips, els d’Óscar Palomo-Xevi Moreno i Raúl Hernández-Rodrigo Sanjuán, corren a casa.

Completant aquest apartat internacional, a les Canàries competeix per primera vegada la FIA RGT Cup l’anterior cita del qual va ser el Ral·li Montecarlo. Els guanyadors d’aquella prova i líders Raphaël Astier-Frédéric Vauclare (Alpine A110 Rally GT) i els seus perseguidors Emmanuel Guigou-Kévin Bronner (Alpine A110 Rally GT) es tornaran a enfrontar a les carreteres grancanàries.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments