RAIDS: Al-Attiyah aconsegueix la primera victòria d’etapa al Ral·li d’Andalusia 2021

Després del pròleg, el Ral·li Andalsuia va tenir la primera etapa d’aquest dijous, amb 177 km cronometrats en un recorregut que va començar i acabar a Villamartin. Nasser Al-Attiyah va tornar a ser el més ràpid, igual que al pròleg, amb Vaidotas Žala i el seu navegador Paulo Fiúza en segon lloc.

Per guanyar, Al-Attiyah (Toyoa) va completar el recorregut en 1m39m25s, sent 1m25s més ràpid que Žala (MINI). Carlos Sainz (MINI) va acabar al tercer lloc a 2m32s, sent els cinc primers completats per Vladimir Vasilyev (MINI) i Erik van Loon (Toyota).

En aquesta etapa, la categoria T3 la va guanyar Seth Quintero (OT3), davant la seva principal rival de la categoria, Cristina Gutiérrez (OT3).

Al-Attiyah lidera la classificació general amb 1m28s d’avantatge sobre Žala i Fiúza, mentre que Sainz és tercer a 2m41s. Quintero mana a T3.