RAL·LICROSS: Marklund torna al 2020 amb l’equip GCK BILSTEIN

El suec Anton Marklund torna al Món del RX en 2020 al timó de GCK Bilstein, part de l’equip de GC Kompetition.

Marklund, que va començar amb GCK en 2018, té la intenció d’aprofitar els dos últims anys de desenvolupament del GCK Renault Megane R.S. RX per a guanyar el títol.

Després d’obtenir el millor resultat de GCK en la Loheac RX l’any passat, Marklund està ansiós per començar a Barcelona el mes que ve. «No puc esperar a començar. Juntament amb Bilstein vam fer un gran progrés l’any passat i vam mostrar una velocitat realment bona, i amb el temps extra i els millors preparatius d’aquest hivern estem llestos per a començar l’any 2020 amb força», va dir.

«Ser capaç d’avançar sobre els desenvolupaments amb el cotxe de l’any passat, i les relacions existents que tinc amb l’equip i els socis tècnics, ens permet començar la temporada amb força. Vull donar les gràcies a Bilstein per tot el suport que ens han donat a mi i a l’equip fins ara i per comprometre’s amb nosaltres encara més enguany – junts ens esforcem per ser els millors i és el tipus d’associació que necessitem per a tenir èxit».

El propietari de l’equip GCK, Guerlain Chicherit, va afegir: «Estic content de tenir a Anton amb nosaltres de nou en el 2020 – ell va portar a GCK el nostre millor resultat de l’última temporada i ha mostrat una gran confiança en nosaltres des del principi. Ell continuarà evolucionant sobre l’any passat i serà encara més fort enguany, i, juntament amb Bilstein, s’assegurarà de posar un súper reeixit 2020.»

Martin Flick, Cap d’Esports de Motor en Bilstein, va dir que la companyia alemanya especialista en suspensions estava complaguda d’estendre la creixent associació amb GCK: «En una reunió de la Companyia Bilstein l’any passat, vaig fer l’afirmació que seríem els Campions Mundials de RX amb l’equip GCK en 2020″, va dir. «Al cap d’un any de desenvolupament continu, estic segur que l’equip Bilstein de GCK ha marcat el rumb cap a la màxima competitivitat. Estem orgullosos i feliços de treballar amb els millors del món en aquesta fantàstica història.«

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments