RAL·LICROSS: Gronholm torna a les pistes

La llegenda del Mundial de Ral·lis, Marcus Gronholm correrà amb un Hyundai i20 Supercar d’última especificació en una categoria ‘llegendes’ en el RallyX Nordic d’obertura de temporada a Suècia el mes vinent.

El bicampió del WRC conduirà un dels i20 del seu equip GRX Taneco en el circuit de Holjes, on va fer el seu victoriós debut en el ral·licross en el Campionat Europeu de 2008, conduint un Ford Fiesta de Olsbergs MSE. Enguany, compartirà un i20 amb el seu fill Nicolas, que s’unirà a altres pilots de World RX com Johan Kristoffersson que corren en la categoria nòrdica de Supercar.

L’última sortida competitiva de Gronholm, a més d’una aparició com a convidat en l’esdeveniment Holjes World RX l’estiu passat, va ser en el Ral·li de Suècia de 2019.

Malgrat no haver conduït l’i20 del seu equip durant un període significatiu, el campió del WRC de 2000 i 2002 va dur a terme part del desenvolupament inicial del cotxe del ral·licross de 2018.

«L’any passat vaig estar conduint [el Hyundai] una mica, no tant pel que no tinc tanta experiència, però en 2018 vaig fer algunes proves», va dir Gronholm.

«Aquests cotxes són molt més fàcils de conduir del que solien ser. Per descomptat, si vols ser ràpid, llavors necessites fer més proves. Però, no és tan difícil simplement. He estat fent algunes proves de cotxes de ral·li, així que crec que la sensació les tinc encara.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments