RAL·LIS: El cotxe 100% elèctric impulsat per Paddon preparat per començar els test


Nomenat Hyundai Kona Ev, l’ambiciós i innovador projecte de vehicles de ral·li 100% elèctric de Hayden Paddon celebrarà aviat la seva primera sessió de proves.

Amb el suport tècnic de la marca austríaca de motors elèctrics Stard, el Kona Ev podrà cobrir en el futur la distància total d’un ral·li sense carregar bateries i haurà acoblat un innovador sistema de so que “imitarà” el so produït per un cotxe de carreres normal alimentat amb gasolina.

Amb la pandèmia COVID-19, que va endarrerir els terminis establerts per al seu desenvolupament en tres mesos, concretament els retards en el lliurament de peces i alguns components, el pilot de Nova Zelanda va dir que en tres setmanes aquest cotxe estarà llest per competir.

Hayden Paddon:

“Estem gairebé al final d’aquest projecte i hauríem d’estar preparats per a la nostra primera carrera en tres setmanes. El Covid ho va fer una mica més difícil, però no som diferents de totes les petites empreses que intenten sobreviure. Estic al 100% amb aquest projecte, encara més emocionat ara que quan el vam llançar l’any passat. Estic extremadament orgullós de l’esforç i la passió que el nostre equip està posant en el projecte. Algunes de les coses que vam fer són fins i tot millors que en un WRC. Com passa amb qualsevol cosa nova, hi ha molta feina per desenvolupar. I ho farem en públic en pujades de muntanya, curses ràpides i altres esdeveniments on la gent pugui veure el cotxe en acció. L’objectiu continua sent poder completar un ral·li complet en un termini de 12 mesos. Aquest era l’objectiu original i això és el que fa que aquest projecte sigui tan diferent. “

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments