RAL·LICROSS: Baumanis amb un Ford Fiesta ERX del Projekt E

L’heroi letó Janis Baumanis competirà amb un Ford Fiesta ERX en la segona ronda de la sèrie Projekt E a la NESTE World RX de Riga-Latvia la setmana que ve (19-20 de setembre).

Baumanis va tenir la millor temporada del Campionat Mundial de Ral·licross de la seva carrera l’any passat amb l’equip STARD. Va ser P3 a Noruega i P2 al Canadà en un Ford Fiesta Supercar. Ara conduirà una Fiesta ERX en la primera sèrie internacional de ral·lis elèctrics.

L’excampió europeu de Ral·licross va entrar a la World RX per a 2020 amb el KYB Team JC però els problemes de patrocini relacionats amb Coronavirus [COVID-19] van fer que no hagués pogut córrer fins ara aquest any. Va ser recolzat per Ferratum per la ronda Projekt E de Riga. Competirà contra el doble Campió de Sèrie Internacional Cyril Raymond, de França. Raymond va ser anunciat ahir com a pilot del nou Citroen C3 ERX en la ronda de Letònia.

“Estic molt agraït a Ferratum i STARD per confiar en mi amb el Fiesta ERX per a la cursa de Riga. L’STARD ha desenvolupat molt el cotxe des que el conduïa a Riga fa un any, estic segur que hi ha moltes coses que s’han millorat i no puc esperar a ser-hi. Òbviament és una mica trist que no pugui fer el Campionat del món RX amb el Supercar com estava planejat, però aquesta és la vida i és d’esperar que tothom entengui la situació que està passant al món ara mateix no és la més fàcil per a ningú, però estic desitjant fer la cursa Projekt E a Riga”, va dir Baumanis.

El director executiu de Ferratum i fundador Jorma Jokela diu que competir a Projekt E amb Baumanis va directament en línia amb el compromís de Ferratum d’un futur sostenible.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments