CLÀSSICS: Tercera victòria per Fortuny – Jiménez en el Ral·li Costa Brava Històric 2020

Un Costa Brava Històric diferent, per les dates, complicat, per la situació actual, però més emocionant que mai. Fins 17 guanyadors de tram diferents en una prova que tenia Palamós com epicentre i que comptava mb 26 trams de regularitat repartits en tres intensos dies de competició.

Els actuals guanyadors de la prova, Carles Fortuny – Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé), que aquest any aconseguien aquí el seu tercer triomf, van fomentar la seva victòria en l’última jornada del ral·li. Una última etapa que comptava amb 500km de recorregut i 11 trams a disputar.

Des de la desena posició que varen acabar en la primera etapa, fins la victòria final treballada tram a tram, i que va tindre el seu punt d’inflexió quan el divendres es van situar en primera posició del Ral·li, lloc que ja no deixarien fins al final de la mateixa. L’experiència de la parella catalana va servir per obrir un espai amb els seus perseguidors que va ser insalvable.

En declaracions al web de l’organització deien:

«Aquesta edició ha estat molt disputada. Vam començar el dijous en l’etapa pròleg amb alguns problemes tècnics, però ja el divendres tot va començar a funcionar normal i vam poder situar-nos en els primers llocs. Així i tot, ha estat molt igualat fins al final i hem gaudit molt, com sempre amb aquest ral·li”.

Les places de podia es decidien en els últims trams, quan Juan Pedro García – Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), abandonaven per una avaria en la caixa del canvis heretant aquesta segona posició Josep Maria Vidal – Dani Robledillo amb un altre Autobianchi A112 Abarth. En l’últim esglaó del podi acabaven Edu Poveda – Joan Jordán amb un Volkswagen Golf GTI.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments