RAL·LIS: Skoda actualitza el seu Fabia Rally2 Evo

Davant la forta competència del Citroën C3 i aviat del nou Hyundai I20 esperat aquest estiu, l’Skoda Fabia Rally2 es beneficiarà de les novetats d’aquí a unes setmanes.

Aprovat per al mes que ve i llest per a Montecarlo, aquest nou Skoda presentarà millores en moltes àrees de rendiment, conducció, fiabilitat, vida útil de les peces, seguretat i confort per la tripulació.

“Hi ha una regla bàsica en l’automobilisme: estar quiet significa fer un pas enrere. Reconeixent això, ŠKODA Motorsport no s’atura en millorar contínuament el seu exitós ŠKODA FABIA Rally2 evo. A punt per a la temporada 2021, ŠKODA Motorsport introdueix diverses millores tècniques.

Pel que fa al motor, es permet una millora en KW gràcies a una modificació de les característiques generals del sistema elèctric, que ara estableix la potència màxima del Fabia a 214 KW (és a dir, 290 CV). Per adaptar-se millor a les proves d’alta velocitat mitjana, hi haurà disponible una caixa de canvis més llarga, que permetrà arribar als 202 km/h contra 187 km/h anteriors. Pel que fa als amortidors, ZF aporta noves especificacions per a asfalt i terra.

Entre les altres modificacions, es destaquen la seguretat i la fiabilitat, en particular l’eliminació de problemes de vaporització de combustible o diversos reforços al xassís.

Al final de la presentació de la seva futura arma, Skoda Motorsport anuncia algunes xifres assolides pel seu Fabia R5: 372 vendes, 1.255 victòries i 2.948 podis amb participacions a 65 països diferents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments