RAL·LIS: El FIA Rally Star i l’empresa dels Neuville s’uneixen per oferir possibilitats a tots els joves pilots

El FIA Rally Star ha confirmat LifeLive com a soci oficial de Car Cross (XC) per a les seves Finals Continentals i Femenines, on s’avaluaran els candidats seleccionats a través de programes de detecció de l’ASN.

LifeLive és un fabricant reconegut de la FIA i ha treballat en estreta col·laboració amb el Royal Automobile Club de Belgique (RACB) per crear un nou campionat nacional de Car Cross que donarà suport a joves pilots que busquen forjar una carrera en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA (WRC).

Fundat per Thierry Neuville el 2016, LifeLive es va establir com un fabricant de Car Cross impulsat pel desig del pillot belga del WRC de proporcionar oportunitats accessibles en el motoresport. LifeLive opera des d’una instal·lació d’última generació a Bèlgica amb el germà de Thierry, Yannick Neuville, supervisant operacions quotidianes.

La disciplina s’utilitza com a nivell d’entrada per al motoresport fora de pista, permetent als pilots joves i aspirants descobrir la conducció sobre terra. Conduir Car Cross permet captar competitivament l’essència dels principis bàsics necessaris per ser un pilot de primer nivell del WRC, fins i tot abans d’obtenir el seu permís de conduir, i millorar aquestes habilitats.

En la recerca de la futura estrella del WRC

Un Car Cross és un cotxe monoplaça amb un xassís tubular d’estructura espacial utilitzant un motor de motocicleta que ofereix baixos costos de funcionament. Tot i que és simple en la construcció, un Car Cross ofereix als pilots principiants una idea sobre els fonaments de conducció, servint com a plataforma perfecta per aprendre el que es necessita per ser un pilot de ral·lis d’èxit.

Aquest compromís amb el motoresport accessible i el talent jove va destacar LifeLive com una opció clara per al soci de la FIA Rally Star, per ajudar a la recerca de les millors i més brillants estrelles futures del ral·li.

Després de seleccions de l’ASN, la FIA organitzarà sis Finals Continentals (Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àsia-Pacífic, Àfrica, Orient Mitjà i Àfrica del Nord) durant la segona meitat de 2021. Al final de la sisena final continental, les sis millors pilots competiran en la final femenina. Set pilots seran seleccionats per continuar les seves carreres amb un programa de formació i competició que condueixi al Campionat Júnior de la FIA en 2023.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments