RAL·LICROS: El nou campionat de Catalunya ja té un esbós de calendari 2021

La Federació Catalana d’Automobilisme ha publicat un primer calendari de 2021 en el qual apareixen les dates de el nou català de Ral·liCros. Tres cites i un test previ al Circuit de Calafat.

Amb els traçats encara per desvetllar per part de la Federació, seria d’esperar tindre una cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya aprofitant la visita del Campionat del Món de Ral·licros. A part dels test de pretemporada, s’espera que el circuit de Calafat tingui una prova oficial ja que disposa d’unes instal·lacions de primer nivell. El nou traçat ebrenc ja ha estat utilitzat per desenvolupar el prototip de la nova categoria eléctrica RX2e.

Amb la tradició d’Autocros que tenen localitats com Lleida i Mollerussa no seria d’estranyar que alguna de les tres proves oficial també fes parada en les terres de ponent. S’hauria de treballar en l’adaptació dels circuits d’aquesta modalitat, ja que haurien de comptar amb una part asfaltada, cosa que els circuits d’Autocors no disposen.

Veurem si el nou campionat agafa forma, sobre tot en el nombre d’inscrits que serà el que marcarà o no l’èxit del nou certamen català.

Calendari Català de Ral·liCros 2021

Test: 16 de maig
Primera prova: 12-13 juny
Segona prova: 23-24 octubre
Tercera prova: 20-21 novembre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments