RAL·LIS: El Renault Clio Rally4 es presenta al Monte-Carlo 2021

La família Clio creix. Després del Rally5 vist enguany a diferents proves internacionals i nacionals (com a part del Trofeu Clio), la versió Rally4 es presentarà oficialment a finals de setmana com a part del Ral·li Monte-Carlo, obertura del WRC.

El que participarà com a cotxe 0 amb el duo Florian Bernardi – Victor Bellotto, el Rally4 es fa en base del Rally5, és a dir, una carrosseria basada en la Clio RS Line, però que aquesta vegada té un motor en gran part reelaborat en comparació del Rally5.

Turbo, pistó, bieles, els camps d’intervenció són nombrosos per portar la potència dels 4 cilindres d’1,3 l a 215 CV, transmesa només a les rodes davanteres mitjançant una caixa de canvis Sadev de 5 velocitats. Els frens de carreres i els amortidors Bos completen la imatge de preparació.

El desenvolupament ha permès a Renault completar més de 5.000 km amb els pilots sol·licitats per a l’ocasió, com Stéphane Sarrazin, Bryan Bouffier, Jean-Sébastien Vigion i Manu Guigou.

«Estem encantats de poder aixecar el vel del Clio Rally4 al Ral·li Monte-Carlo gràcies als nostres vincles històrics amb l’Automòbil Club de Mònaco», va dir Benoît Nogier, director comercial de Renault Sport Racing.

El Clio Rally4 ha estat dissenyat sense cap compromís amb un simple objectiu: ser la millor màquina de tracció a les dues rodes de la seva categoria. Estem molt satisfets amb el desenvolupament realitzat per assolir aquest objectiu i tots els pilots implicats han informat d’un cotxe que és alhora eficient i divertit de conduir.

Estem convençuts que té tots els actius per convertir-se en el referent de les proves regionals, nacionals i internacionals, tant en asfalt com en terra. No podem esperar a veure’l treballant en aquest magnífic lloc que és el Ral·li de Montecarlo abans del seu debut competitiu després d’obtenir l’homologació. «

L’homologació s’hauria de fer abans d’abril de 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments