RAL·LIS: Alpine i Guigou a temps complet en R-GT


Amb tres victòries en tantes proves de la classe R-GT (Campionat de França i WRC), el pilot francès Emmanuel “Manu” Guigou competirà aquesta temporada a la Copa FIA R-GT a bord d’un Alpine A110 Rally.

Alexandre Coria seguirà sent el seu copilot i el cotxe del duo francès estarà atès per l’equip Joffroy, amb pneumàtics Michelin. L’objectiu és clar: guanyar l’Abarth 124 Spider Rally i el Porsche 997 GT3 Cup RGT i succeir els italians Andrea Mabellini i Enrico Brazzoli i els seus compatriotes Raphaël Astier i Romain Dumas, a la llista de guanyadors d’aquesta competició.

Després del nostre títol a França (2RM), tenia ganes de construir un programa internacional amb l’Alpine A110 Rally. Alpine té una història que li dóna una aura internacional que té intenció de recuperar avui. Amb cinc ral·lis a Europa, aquest projecte de la Copa Mundial FIA R-GT s’adapta perfectament a les meves noves ambicions. També estic convençut que podem ajudar a demostrar tot el potencial de l’Alpine A110 Rally i ajudar al seu desenvolupament comercial a través de les nostres fronteres.

Manu Guigou

M’agradaria donar les gràcies a tots els meus socis pel seu suport, tant per part dels que han confiat en mi durant diversos anys, com Castrol, que vaig sentir una autèntica explosió d’entusiasme al voltant de la dimensió internacional del projecte. Estic convençut que el nostre treball amb els homes de Romain Joffroy ens permetrà ser molt forts en aquesta competició

Benoît Nogier, director comercial a Alpine Racing.

Després del prometedor debut de l’Alpine A110 Rally a l’escena internacional, no podem esperar a veure-ho en acció en un programa complet amb un pilot tan experimentat com en “Manu”. Ell i l’equip Joffroy poden comptar amb el nostre suport total per a aquest projecte, amb la participació d’altres socis del grup, inclòs Castrol. Alpine té una història de ral·li extremadament rica, el lloc ideal per ressaltar totes les qualitats de l’Alpine A110. Aquest programa aporta una força addicional a la nostra estratègia de desenvolupament a través del motoresport, a més dels nostres compromisos oficials a la Fórmula 1 i al Campionat Mundial de Resistència.”

Calendari FIA RG-T Rally Cup

  1. 21 al 24 de gener: Ral·li de Montecarlo (disputat)
  2. 7 al 9 de maig: Ral·li Internacional Ain-Jura (França)
  3. 23 al 25 de juliol: Ral·li di Roma Capitale (Itàlia)
  4. 13 al 15 d’agost: Renties Ypres Rally Belgium
  5. 14 al 17 d’octubre: Ral·li RACC Catalunya

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments