RAL·LIS: Bruno Bulacia segueix els passos del seu germà


Bruno Bulacia, germà de ′′Marquito′′ Bulacia Wilkinson disputarà aquesta temporada el Campionat Itàlia Ralis de Terra, al volant d ‘un Skoda Fabia Rally2 Evo de l’estructura de Paolo Piras. Després de sis temporades competint al Campionat Bolívia Ralis, ′′Brunito′′ farà la seva primera temporada ′fora del seu país natal, i com a prova d’entrenament estarà present al 1.è Ral·li Terra Valle del Tevere a Arezzo (Toscana) a finals de febrer.

Amb només 18 anys, seguirà les passes del seu germà gran. Bruno també serà copilotat per Marcelo ′′Kirra′′ Der Ohannesi, habitual copilot del ′′ Marquito sempre que el calendari WRC2 ho permeti.

Bruno Bulacia:

′′Hem estat treballant en silenci i amb molt d’esforç per aquest gran somni. Competir per primera vegada a Europa és un repte personal i esportiu. Això vol dir que hauré d’allunyar-me de la meva família durant unes quantes setmanes. No obstant això, considerem que és el pas clau per arribar al Mundial de Ral·lis en un futur pròxim. Encara que el campionat comença a l’abril, farem diversos ral·lis com a prova.

L’objectiu serà acumular quilòmetres d’ adaptació amb el Fabia R5, un cotxe molt diferent al que solia conduir. Vaig escollir CIRT per la història i trajectòria del meu germà, llavors per suport de l’equip, que fa anys que l’acompanya. Jo també crec que el campionat és selectiu i molt formatiu i els pilots estrangers són molt ben rebuts.»

Free Rally Service

Aquest any pel Bruno serà un any de formació. Aprofitarem l’experiència que vam tenir amb Marquito per fer créixer el Bruno també. Espero que estigui concentrat però sobretot llest. Primer s’han d’ acabar les curses, després guanyar.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments