RAL·LIS: Richards contesta a Elena

FotoBRX

Com era d’esperar, després de l’abast de les paraules de Daniel Elena, després del seu ‘acomiadament’ d’una carrera de 23 anys al costat de Sébastien Loeb, principal objectiu de les crítiques del monegasc, va respondre el president de Prodrive, David Richards.

David Richards va revelar que òbviament es va consultar Sébastien Loeb abans de prendre la decisió i que «de vegades cal prendre decisions difícils». A Dirtfish deia això:

“Si mirem els resultats de l’esdeveniment i el que va passar, crec que aquest Dakar és ara gairebé únic, ja que tot ha canviat en els darrers anys. No és l’esdeveniment que va tenir lloc a l’Àfrica ni a Sud-amèrica, és bastant únic pel que fa al repte de la navegació i requereix molta experiència i molta pràctica. Ni tan sols hauríem suggerit si no creguéssim que Sébastien acceptaria les conclusions a les quals vam arribar tots.

Imagen

Vam fer una valoració molt detallada de la nostra actuació a l’esdeveniment. Vam fer molts informes, vam tenir molts debats, vam analitzar tots els detalls del nostre rendiment i com podem millorar. Res no va quedar al marge. Tots els detalls del vehicle, el rendiment del pilot i del copilot, de l’equip que també estem canviant.

Érem conscients de la llarga relació entre Sébastien i Daniel i no és una cosa que fins i tot haguéssim suggerit si no creguéssim que Sébastien acceptaria les conclusions a les quals vam arribar tots. Vam obtenir el millor resultat de qualsevol equip nouvingut al Dakar. Nani [Roma, company d’equip] no va perdre més de dos minuts i mig de problemes mecànics durant tot l’esdeveniment. Us proposo que pregunteu a Nani i Sébastien què en pensen del cotxe, en lloc de Daniel.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments