RAL·LIS: Invasió francesa i resistència andalusa a la Clio Trophy Spain per al Ral·li Sierra Morena 2021

Quinze equips que representaven tres nacionalitats van ser presents a la sortida de Còrdova per a la primera trobada de la temporada Clio Trophy Spain al Ral·li Sierra Morena.

Germán Leal es va posar al capdavant immediatament, dominant les tres especials de divendres per liderar la competició per 27»8. Thomas Chauffray i Jorge Cagiao van atacar, signant tres i dos scratx respectivament l’endemà, però els seus esforços van ser en va contra el líder.

Un cop més els més ràpids a l’especial final, Germán Leal i el seu copilot Pablo Sánchez van guanyar amb 30»1 per davant de Thomas Chauffray – Anthony Hamard i 54»4 sobre Miguel García – Osel Román, regular durant tota la prova. Els cinc primers van ser completats per Jorge Cagiao – Amelia Blanco i el portuguès Diogo Gago – Jorge Eduardo Carvalho.

Desè de la classificació general de totes les categories, Germán Leal també va portar el seu Clio Rally5 a la victòria entre les dues rodes motrius mentre guanyava la primera prova del Campionat d’Andalusia de Ral·li d’Asfalt.

Pròxima prova: Rali de Castelo Branco (Portugal), 11-13 de juny

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments