RAL·LICROS: Kevin Hansen s’emporta el Catalunya RX 2021, la cita inaugural de la temporada al Circuit de Barcelona

Kevin Hansen va guanyar la primera final del Campionat Mundial de Ral·licros a Barcelona per davant del seu germà Timmy Hansen i el campió vigent Johan Kristoffersson. Va ser una lluita molt interessant entre aquests 3 pilots, sent decisiu la Joker Lap per al resultat final.

Els dos Hansen van sortir de la part davantera de la graella i van ocupar els dos primers llocs durant les 6 voltes de la final. Primer va liderar Timmy, amb Kevin darrere i Kristoffersson al tercer lloc, després de superar l’hongarès Krisztián Szabó. El suec al volant de l’Audi S1 ​​va ser el primer dels 3 pilots líders a passar el Joker i Timmy a la volta després d’aquest, completant també la Joker Lap.

Timmy Hansen va aconseguir avançar-se a Szabó i Kristoffersson, frenant les intencions de guanyar del suec, mentre que el seu germà Kevin va tenir una volta molt bona i va aprofitar l’avantatge per passar-los en la Joker.

Kevin va agafar millor la sortida de la Joker Lap i va superar Kristoffersson i Timmy (Szabó també estava a la mateixa volta al Joker Lap) amb molta més velocitat, mantenint el lideratge durant les voltes restants.

René Münnich i Kevin Abbring van acabar la final de la ronda barcelonina per darrere de Szabó, en 5è i 6è respectivament.

Camí cap a la final del Catalunya RX

Johan Kristoffersson havia acabat la jornada de divendres per davant, però va patir una desqualificació en la Q1. El suec va ser de nou el més ràpid en la Q3 i la Q4 d’avui, però va caure al tercer lloc a la semifinal 2, darrere de Kevin Hansen i Niclas Grönholm. Kristoffersson va aconseguir acabar en segon lloc, per darrere de Hansen.
A la semi final 1, va ser Timmy Hansen qui va superar Krisztián Szabó i René Münnich.

Classificació final

  1. Kevin HANSEN (SWE) Hansen World RX Team
  2. Timmy HANSEN (SWE) Hansen World RX Team + 1.141s
  3. Johan KRISTOFFERSSON (SWE) KYB EKS JC + 2.394s
  4. Krisztián SZABÓ (HUN) GRX-SET World RX Team + 3.499s
  5. René MÜNNICH (DEU) ALL-INKL.COM Münnich Motorsport + 7.259s
  6. Kevin ABBRING (NLD) Unkorrupted + 9.782s

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments