WRC: Una prova a Letònia què aportaria al calendari?

Des de Finlàndia han arribat informacions que Letònia podria estar interessada en acollir el Campionat Mundial de Ral·lis en un futur proper. Fonts del país bàltic asseguren que els organitzadors del Ral·li Liepaja, a Letònia, van rebre una proposta de cooperació plurianual de la companyia promotora del WRC.

Com ja sabeu, el Ral·li de Liepaja forma part del Campionat d’Europa des del 2013 i, des de fa un temps, el nou Promotor ERC és el mateix que el WRC, de manera que és natural que alguna cosa canviï en termes de cooperació i esdeveniments entre el WRC i ERC a termes del calendari

Els organitzadors del Ral·li de Liepaja van iniciar negociacions sobre un acord que inclogués ser al WRC el 2024. El 2022 i el 2023, el Ral·li de Liepaja formaria part del campionat d’Europa.

És dificil pensar que el WRC tindrà quatre curses a la zona del Bàltic, Finlàndia, Suècia, Estònia i Letònia. És cert que Suècia es dirigeix ​​cap al nord, per tenir la neu i el gel “garantits”, Finlàndia és Finlàndia, Estònia va ser la solució per al WRC el 2020 i el 2021, i podria continuar uns anys, però després afegir Letònia, pot ser és massa.

El Ral·li de Finlàndia, Estònia i Letònia tenen molt en comú, i no sembla que el WRC necessiti un “igual” en el seu calendari, en tot cas necessita diversitat, una prova als EUA o el Canadà, quedar-se a l’Àfrica i descobrir almenys un bon esdeveniment a Àsia. Globalitzar és molt més, es tracta de tindre uns costos raonables per tenir més constructors. Aquesta és la recepta.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share