GALERIA: Fortuny i Jiménez aconsegueixen el seu pòker de victòries en el Ral·li Costa Brava Històric 2021

Carles Fortuny i Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé) tornen a reinar al Ral·li Costa Brava Històric, amb el triomf de 2021 aconsegueixen el seu póker de victòries a la prova gironina, la tercera de forma consecutiva. Amb un inici de ral·li molt ajustat entre tots els participants, la nit de dissabte va ser determinant per desequibrar la balança.

Per només 10,8 punts de diferència Juan Pedro García i Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), van acabar en segona posició, mentre que Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) van completar les places de podi. La igualtat de la prova va quedar de manifest ja que hi va haver 15 guanyadors diferents en els 23 trams disputats.

Tres etapes, 1.000 quilòmetres, 23 trams de regularitat i amb arribada a Palamós passada la mitjanit van ser els ingredients perquè tant cotxes com tripulacions arribessin esgotats al final del ral·li, completant la prova una cinquantena de vehicles.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments