WRC: Com es va gestar la participació de Solans – Martí al RallyRACC 2021

La noticia saltava ahir a la tarda, però l’equip Hyundai hi estava treballant des de feia uns dies. El cinquè cotxe de la marca coreana serà conduit per Nil Solans i Marc Martí al RallyRACC que començarà d’aquí una setmana a Salou.

L’i20 WRC que ha estat pilotat durant aquest any per Loubet va sortir a subhasta després de l’anunci del pilot francés de no poder correr en les dos ultimes proves d’aquest mundial 2021. Primer Hyundai va pensar amb Breen o Suninen, recordem que el finès va deixar M-Sport Ford a meitat de temporada. La primera opció, Breen, anunciava el seu acord amb M-Sport per dues temporades aquesta setmana, cosa que el descartava de qualsevol possibilitat, mentre que Suninen no era una opció a restar punts a Toyota a Catalunya en la lluita pel títol.

Aquesta situació va portar a l’equip, amb el cotxe ja inscrit, a buscar altres sortides. I una d’elles va ser oferir la possibilitat al Rally Team Spain, o dit d’un altra forma, a la Federació Espanyola, per a que un pilot nacional sortís. Arribats en aquest punt la RFEdA li va tocar decidir entre els seus pilots estrella, Suárez, que corre el SCER amb Skoda o Nil Solans que es troba embarcat en una temporada a l’ERC.

I la decisió va recaure pel cantó català, ahir a la tarda Nil Solans i Marc Martí eren reclutats a files per correr el RallyRACC Catalunya Costa Daurada 2021 al volant d’un Hyundai i20 WRC, la primera sortida a la màxima categoria i acompanyat de l’únic català de guanyar un ral·li del Mundial.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments