WRC: Loeb posa a punt el Ford Puma Rally1 sobre l’asfalt català

Venia dies rumorejant-se i avui s’ha confirmat, M-Sport Ford ha escollit Catalunya per ficar a punt el seu Ford Fiesta Rally1 sobre asfalt. El cotxe híbrid del preparador britànic és dels vehicles de nova generació que més quilometres acumula fins al moment de cara la temporada 2022.

Però la sorpresa no ha estat la presència de l’equip a casa nostra només dos dies després d’acabar el RallyRACC 2021, la sorpresa ha estat veure a Sebastien Loeb al volant d’aquest nou vehicle. No és la primera vegada que Loeb prova un Ford preparat per M-Sport, l’any 2005 el pilot francés va provar un Ford Focus WRC de cara la següent temporada, la de 2006, on Citroën no participava de forma oficial per preparar el nou C4 WRC. Aquell test però no va fructificar i Loeb va seguir lligat a la marca dels dos xebrons.

Ara caldrà veure si aquest test serveix per alguna cosa més que ficar a punt el cotxe sobre asfalt, i Loeb s’apunta a un programa parcial amb l’equip britànic al costat de Breen, ja confirmat, i possiblement Fourmaux.

Podeu veure una galeria d’imatges d’Aitor Domingo de la jornada d’avui:

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share