ERC: Franceschi a un pas del títol ERC3 2021 després de la desfeta de Bassas al Ral·li Hongria

Sami Pajari s’ha col·locat al capdavant de la classificació provisional de l’ERC3 Júnior amb la seva victòria al Ral·li d’Hongria sobre Jon Armstrong, qui competia amb un Ford Fiesta Rally4 idèntic i equipat amb Pirelli, preparat per M-Sport Polònia.

Va ser la segona victòria del finlandès a l’ERC3 Junior de la temporada i la primera en asfalt, va arribar-hi set dies després que s’apoderés del títol de la FIA Junior WRC al a Catalunya.

«Teníem un petit avantatge després del primer dia, però la primera especial d’aquest matí ha estat realment genial. Les condicions eren molt difícils, no em vaig sentir molt bé en el tram, però després vaig poder sentir on vam marcar la diferència i va ser molt bo fer un gran temps com aquest. Hem sumat molts punts i això també és fantàstic per a l’equip. Les nostres esperances de cara al campionat són realment bones, així doncs és un gran cap de setmana i set dies fantàstics després de la nostra victòria a Catalunya. «

Pajari

En acabar tercer, Jean-Baptiste Franceschi (Renault Clio Rally4) de Toksport WRT no només es va mantenir en la lluita pel títol d’ERC3 Junior, sinó que també es va acostar considerablement a la corona d’ERC3 després que Pep Bassas estavellés el seu Peugeot 208 Rally4 del Rallye Team Spain mentre lluitava per sortir del fons de la classificació després de punxar un pneumàtic dissabte a la tarda.

Alejandro Cachón va acabar quart per al Rallye Team Spain, seguit pel nouvingut Anthony Fotia (CHL Sport Acte Clio Rally4). Martin László va acabar sisè i Amaury Molle setè en ERC3 Junior després d’un catàleg de problemes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments