CATALUNYA: Prèvia Ral·li 2000 Viratges 2021

Cuinat a foc lent després del seu ajornament el 2020, el Biela Club Manresa ha dissenyat una 60a edició del 2000 Viratges recuperant el format de dues jornades i una gran quantitat de trams de nit. La prova celebrarrà l’edició del 60è aniversari amb una clara aposta per retornar al passat.

La prova discorrerà per les comarques del Bages i el Berguedà amb arrencada a Manresa i base d’operacions a Artés, d’on també sortirà un tram pràcticament urbà.
Serà la pujada d’Artés a Calders, amb sortida des del propi poble i un total de 2,345 quilòmetres cronometrats per apropar la cursa al públic.

REGULARITAT 2000 VIRATGES 2019
Nacho Mateo

El ral·li comptarà amb nou trams cronometrats a doble passada per cadascun d’ells el que suma un total de 18 especials. La prova començarà aquest divendres amb l’esmentat tram d’Artés i dos clàssics com són Talamanca i Rocafort, de 8,73 i 6,69 km, respectivament. La primera jornada serà íntegrament de nit, que sumant els trams de la jornada de dissabte conformaran el 60% del ral·li.

Dissabte s’inicia amb un bucle de tres trams a repetir, començant per Vilaredes, d’11,1 quilòmetres, i els trams de la Flaüta i la Font, de 6,8 i 6,6 quilometres cronometrats cadascun. Amb un altre cop la nit de protagonista arribaran els trams de Taurons, Galera i Puig-reig, 53 quilòmetres per acabar un dels ral·lis amb més solera de Catalunya.

Tot per decidir

En la llista d’inscrits hi haurà els principals contendents pel títol català absolut, encara que ja decidit virtualment a favor d’Eduard Pons i Alberto Chamorro, matemàticament, Albert Orriols i Lluís Pujolar i Aleix Vila i Jaume Poch encara tenen opcions.

VolantRACC 2000 VIRATGES 2019
Nacho Mateo

La Challange Saxo 8V arriba amb la lluita entre Gabriel Jiménez – Jennifer Muñoz i Agustín Garcia – Sonia Montilla separats per només dos punts. Aquesta prova també decidirà el guanyador del Volant RACC que arriba amb Rubén Muñoz com a líder. Muñoz i Aymerich estan separats per una diferència de tres punts, encara que l’actual líder encara ha de descomptar el seu pitjor resultat, 19 punts, la qual cosa situa a Ferran Aymerich i Eric Bellver com a màxims favorits. Cal destacar el gran final de temporada de Muñoz i Javier Martínez amb dues victòries consecutives en les dues últimes proves disputades.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share