RAL·LICROS: Kristofferson, tetracampió mundial

Johan Kristoffersson ha consumat aquest diumenge el seu quart títol mundial de ral·licross. Per fer-ho, només ha aconseguit el tercer lloc a la segona cursa del World RX d’Alemanya, a Nürburgring, guanyat per Niclas Grönholm.

Aquest diumenge, Timmy Hansen (Hansen World RX Team/Peugeot) ha liderat l’escalfament, amb Kristoffersson (KYB EKS JC/Audi) i el seu company Enzo Ide essent més forts a la classificació. Les semifinals han començat amb Kristoffersson guanyant a la primera, superant Ide per 1.542 s, mentre que Kevin Hansen ha superat Niclas Grönholm (GRX-SET World RX Team/Hyundai) per 2.946s en la segona.

En el final de temporada final, Kristoffersson ha començat des de davant, però ha estat sorprès per Kevin Hansen i Grönholm. El finlandès de Hyundai ha acabat agafant el lideratge i distanciant-se, acabant la cursa 4.031s per davant de Hansen. Kristoffersson, ha ocupat la tercera posició, suficient per emportar-se títol.

El pilot d’Audi ha obtingut els mateixos 217 punts que Timmy Hansen (Hansen World RX Team/Peugeot), quart en aquesta cursa, però té l’avantatge del nombre de victòries.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments