CATALUNYA: Orriols – Requena s’emporten un llarguíssim 2000 Viratges 2021

La 60a edició del Ral·li 2000 Viratges, organitzat pel Biela Club Manresa i que va discorre el passat cap de setmana per les carreteres del Bages i el Berguedà, va deixar a tothom exhaust, organització, pilots i públic, però va trobar allò que buscava, tornar al orígens.

Albert OrriolsPere Requena van donar-ho tot per endur-se un 2000 Viratges d’aniversari, i de retruc buscar la carambola per aconseguir el campionat de Catalunya i la copa d’Asfalt. Però Eduard Pons no ho va ficar gens fàcil perquè tot això succeís en un mateix cap de setmana, amb Orriols emportant-se el triomf de la prova en l’últim tram mentre ell s’emportava els títols en joc.

© Nacho Mateo

La duresa de la prova va fer que s’arribés als darrers trams amb una gran igualtat entre els dos primers classificats. Passada la mitjanit, a les 00:01 del diumenge 28 de novembre, arrancaven els 5,55 km del tram de Puig-reig amb els dos primers classificats empatats a la dècima.

Albert Orriols i Pere Requena es van emportar l’últim scratx del ral·li, el vuitè de la prova dels divuit que es van disputar, per tres segons i mig, per adjudicar-se també el triomf.

© Nacho Mateo

La tercera plaça va ser per a Xavier Domènech i Axel Coronado (Porsche 997), mentre que Aleix Vila i Jaume Poch (Peugeot 106) van tornar a fer una actuació excepcional marcant un quart lloc final, després de remuntar de la sisena posició, que el hi servia per emportar-se el Campionat de Catalunya entre els dos rodes motrius. Tancant el top5 acabaven Segú – Gil i el seu Citroën DS3 R3T

Aymerich – Bellver campions, Muñoz – Martínez vencedors

Ferran Aymerich i Enric Bellver es convertien en els nous campions de Volant RACC / Trofeu Mavisa després d’un intens final d’any on Rubén Muñoz i Javi Martínez han donant molta emoció a un campionat que al principi de temporada semblava tenir un nom propi.

© Nacho Mateo

Rubén Muñoz i el seu copilot Javi Martínez van sortir amb la mateixa filosofia que en les últimes curses, guanyar, i de pas fer-ho a casa. Aymerich havia de cometre un error per perdre el trofeu però en una prova tan llarga com la organitzada pel Biela Club Manresa tot podia passar. La parella del Biela va dominar el ral·li aconseguint dotze scratx, deu de forma consecutiva, per emportar-se el ral·li.

El brillant inici de temporada d’Aymerich – Bellver els ha servit per aconseguir el trofeu 2021 del prestigiós Volant RACC.

Jiménez i Muñoz s’emporten la Challenge Saxo 8v

Es presentava un final ajustat de la Challenge Saxo 8v amb dos pilots amb opcions a guanyar dins del Campionat de Catalunya de Promoció. Des del primer quilòmetre ja s’intuïa un ral·li molt competit amb molts aspirants a la victòria final i dos jugant-se el títol, Agustín García i Sonia Montilla i Minigabi Jiménez i Jennifer Muñoz.

© Nacho Mateo

La prova i el títol es va decidir la nit de dissabte quan Agustín García i Sonia Montilla es col·locaven a tan sols 14 segons del seu màxim rival per adjudicar-se la Challenge, en Gabriel Jiménez i la Jennifer Muñoz. Però un accident i problemes mecànics al Saxo d’Agustín i Sonia deixava en safata la Challenge en mans de Jiménez i Muñoz que només havien de finalitzar el ral·li per proclamar-se campions.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share