CLÀSSICS: Andorra Winter Rally 2021 per Francesc Rodríguez

Cada any és una cita que esperem amb candeletes al final de temporada. El Winter, després d’unes edicions que no es venia celebrant, al final sortia endavant aquest 2021. Les condicions meteorològiques i la neu va permetre que fos un ral·li espectacular, el traçat es va mantenir en perfectes condicions i la neu ho va deixar tot realment xulo.

En l’apartat esportiu vam sortir amb l’Eli, la meva parella, la qual cosa em feia especial il·lusió. Vam començar a fer les nostres passades el més regular possible però amb el nostre Skoda Favorit de 54 cavalls agafar segons quina mitjana ens costava Déu i ajuda.

La primera passada va anar força bé, a la segona ja vam tenir alguna virolla i alguna que altra història i la tercera tres quarts del mateix. Després vam començar la baixada, molt xula, i també cal dir que en aquest sentit ens anava millor, com que la merda cara avall corre, ens va ajudar a poder empènyer una mica més en sèrio.

Finalment vam acabar la prova en tretzena posició, sense tenir cap mena de pressió per fer-ho bé, anar a acabar, gaudir i fer gaudir a la gent que és el més important. La tretzena posició és més que merescuda, encara que la meva copilot volia acabar entre el top 10, sempre exigent, però sent realistes estàvem al lloc que ens pertocava.

Agrair a l’organització que ha tret endavant una nova edició d’aquest espectacular ral·li. Un esdeveniment que qui ve i ho prova, s’enganxa. Nosaltres ja estem esperant a l’edició de l’any que ve.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments