RAL·LIS: Skoda presenta el nou Fabia RS Rally2 per continuar regnant

Fa uns mesos que està en proves, això després de gairebé dos anys de desenvolupament i amb el mateix pedigrí que els seus predecessors. Skoda ha presentat el seu nou Fabia RS Rally2, per continuar sent la referències tant a nivell mundial com en els diferents campionats nacionals d’arreu del planeta.

Si l’actual Skoda Fabia Rally2 evo ha tingut els èxits que ja coneixem, esperem amb expectació veure fins on pot arribar aquest nou Skoda. Segons la marca txeca, les versions anteriors del cotxe han guanyat al voltant de 1.700 ral·lis arreu del món, i aquest Fabia de quarta generació pretén continuar amb aquests èxits.

El nou Fabia RS disposa d’un motor turboalimentat d’1,6 litres completament nou, amb 289 CV, la distància entre eixos és més llarga que pot donar encara més estabilitat al cotxe, a més de millorar la distribució de pesos. S’ha revisat el sistema de refrigeració del sistema de frens, hi ha un nou paquet aerodinàmic i la suspensió ara encara té més recorregut.

El cotxe ja ha provat sobre asfalt al Priorat, terra i neu, i al volant hi havia pilots de la talla d’Andreas Mikkelsen, Kris Meeke, Jan Kopecky o Emil Lindholm. S’espera que el cotxe debuti a la competició a finals d’any.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share