A M-Sport no es conformen: «ens podem fer més forts»

Dues setmanes després d’una fantàstica primera victòria al Ral·li de Suècia, l’equip britànic M-Sport WRT, amb Malcolm Wilson al capdavant, no pretenen adormir-se sobre els llorers.

En una entrevista a Motorsport.com Wilson explica com l’equip està treballant en una única direcció que marca Tänak

“Ha estat fantàstic aconseguir un resultat així, però sabem que encara queda molt per millorar. Admeto que no hi ha dubte que hi ha feina per fer, però podem fer-la. Crec que ens podem fer més forts»

Malcom Wilson

«Hi ha algunes coses que hem de mirar. Treballarem dur per donar a Ott el que vol. Estàs força limitat en el que pots fer a causa de les normes d’homologació, però hi ha coses que podem fer dins el reglament tècnic per a què [Ott] estigui realment més còmode al cotxe. Jo diria que, respecte al rendiment, sabem que tot està bé. Tant Toyota com nosaltres som una mica més lents pel que fa a la velocitat màxima [contra Hyundai] i s’ha pogut veure en algunes cronometrades a Suècia, però aquest ral·li és força únic.»

Malcom Wilson

Uns dies abans d’aquesta entrevista, Chris Williams, director tècnic d’M-Sport, va explicar que Ott Tänak volia canviar aspectes importants del Ford Puma Rally1 i dirigir el desenvolupament del vehicle cap a un camí diferent del que l’equip havia pres fins ara.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments