El Rally Catalunya Històric i el Costa Daurada Legend inicien una nova col·laboració

El RACC i l’Escuderia Baix Camp han anunciat una nova competició anomenada «1r Open Regularitat Catalunya – Costa Daurada» per a vehicles històrics. L’objectiu principal d’aquesta competició és promoure la participació en el 7è Rally Catalunya Històric i el Rally Costa Daurada Legend Reus 2023.

Per poder participar en aquesta competició, els vehicles hauran de seguir les regulacions dels Campionats de Regularitat Sport i Regularitat de Catalunya. L’Open serà gratuït i es dividirà en dues curses, on els participants obtindran punts en cada cursa, així com en una Power Stage. La posició final dels participants es basarà en la suma total de punts obtinguts en ambdues curses, i els tres millors pilots i copilots de cada categoria seran premiats.

Aquesta competició serà una oportunitat única per als amants dels vehicles històrics per mostrar les seves habilitats i gaudir d’una gran experiència de conducció. També marca l’inici d’unes relacions per a dues curses que es disputaran en territori tarragoní per d’aquesta manera fomentar l’esport de motor a la demarcació.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments