Els catalans al Rally da Auga 2023: triomfs, podis i grans actuacions

El Rally da Auga, primera prova sobre terra de la temporada del Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra (CERT), va tenir lloc el passat cap de setmana a la Corunya. Els pilots catalans van fer una actuació destacada, amb Xavi Vidales i Jordi Hereu acabant en tercera posició en el podi amb un Skoda Fabia R5.

Xavi Vidales i Jordi Hereu van tenir una actuació de menys a més. Van començar la cursa amb problemes i van haver de remuntar en la classificació. A meitat de la prova la lluita era aferrissada amb Daniel Alonso dins del top 5, però amb un final de ral·li molt fort van aconseguir acabar en el podi, en tercera posició, després de l’abandonament d’Ivan Ares, i a menys de cinc segons de la segona posició.

Jordi Mercader, copilot inseparable de Joan Vinyes, van acabar en quarta posició al volant del nou Hyundai i20 Rally2. Van fer una actuació sòlida durant tota la cursa i van acabar a poc més de 24 segons del podi. La seva prova va ser sempre de remuntada ja que van començar el primer tram en dissetena posició de la general.

Tanmateix, Marc Comas i Lorena Romero no van tenir un bon ral·li i van acabar en quinzena posició final amb un Skoda Fabia R5. Eduard Pons que sortia al costat de Carlos Del Barrio havia d’abandonar després d’una doble punxada al seu Skoda Fabia.

Francolí Moreno Rally da Auga 2023 CERT TGR Iberian Cup

Francolí continua liderant la TGR Iberian Cup

Axel Coronado, copilot de Bruno Bulacia, va tenir una actuació destacada en la TGR Iberian Cup, acabant en segona posició la prova i sumant els primers punts del campionat després de l’abandonament a Fafe. Sergi Francolí i Xevi Moreno també van fer un bon paper en aquesta copa, finalitzant en tercera posició i reafirmant-se en la primera posició de la copa amb 41 punts.

Clio Trophy: Triomf de Ramon Cornet i Dani Noguer

A la Clio Trophy, Ramon Cornet i Dani Noguer van aconseguir la victòria. Els integrants de l’estructura de Brunet Competició van anar incrementant la seva velocitat sobre els humits i enfangats trams de la prova corunyesa, fins assaltar al lideratge de la monomarca del rombe després de la secció de migdia.

Cronet Noguer Rally da Auga 2023 CERT Renault Clio

Cinc escratx van sustentar finalment la victòria que posiciona els catalans com a primers líders del Clio Trophy Spain Terra en el seu retorn a un certamen nacional.

Sort molt diferent per Ares Lahoz, la pilot de Mollerusa debutava a la copa i acabava en última posició però aprenent a passos de gegant com indiquen les seves diferències des del primer a l’últim tram.

Bones sensacions en 2 rodes motrius per a Membrado

Gil Membrado i Manel Muñoz van tenir bones sensacions en la categoria de 2 rodes motrius, acabant en tercera posició. Van aconseguir complir tots els seus objectius i van demostrar que són un equip a tenir en compte en aquesta categoria i el més important, sumant quilometres.

Membrado Muñoz Rally da Auga 2023 CERT Ford Fiesta Rally4

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments