El Rally Costa Daurada Legend 2023 estrena itinerari per la seva entrada al Campionat d’Espanya de Vehicles Històrics

La prova es disputarà els dies 9 i 10 de juny, avançant la seva data de celebració 5 mesos, i serà la 4ª de les 7 proves puntuables per al Campionat d’Espanya de Vehicles Històrics

En quant al Campeonato de Catalunya, el Rally Costa Daurada Legend Reus serà el 5è dels 6 que formaran part d’aquesta modalitat, reservat a vehicles homologats abans de 1993.

La base del ral·li seguirà situada al Tecnoparc de Fira Reus, enclavament on se situaran les assistències, mentre que el podi de sortida i arribat diaris, així com el parc tancat estarán situats a la plaça de la Llibertat de Reus.

Un recorregut més clàssic

En l’etapa inicial, que se celebrarà el dia 9 de juny, comptarà amb 2 trams diferents, La Mussara, de 10,20 km cronometrats, i Farena, de 9,37, tots ells a disputar en dues ocasions. Amb el canvi de dates la primera passada serà íntegrament de dia i la segona amb la nit caient sobre els participants.

Per l’etapa de dissabte, la més llarga, és on hi ha més modificacions. Amb 3 trams diferents a recórrer en dues ocasions. Les cronometrades son un clàssic de la zona, començant per La Teixeta, de 14,67 km començant des de Riudecanyes, El Molar d’11,80 km, retornant a la configuració més estàndard que va des de El Lloar fins a La Figuera, i per últim es recorrerà el tram de Colldejou, de 7 km, començant des de La Torre de Fontaubella i acabant en el propi poble que li dona nom al tram.

En conjunt, el ral·li estarà format per 5 trams diferents amb un total de 308 km dels quals 106 seran cronometrats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments