Les notes d’Álvaro Menéndez: Rally Costa Daurada Legend 2023

Nova victòria en el Rally Costa Daurada Legend. Arribàvem a Reus amb moltes ganes, un ral·li molt especial per a nosaltres, ja que l’any passat aconseguíem la victòria absoluta. Davant la baixa inscripció en l’apartat nacional, l’objectiu era clar: Continuar posant a punt el cotxe i sumar tots els punts possibles de cara al Campionat d’Espanya.


I així va ser, aconseguim la victòria dins del CERVH que ens aferma en el lideratge en pre-81 i hem pogut fer curses amb els guanyadors absoluts del ral·li: Muniente i Salgueiro, la qual cosa sempre és un plaer. Respecte al Campionat Català, aconseguim la victòria absoluta i en l’apartat pre-85 de la Federació Catalana d’Automobilisme.

Sempre és molt especial i emotiu córrer a Catalunya, per aquests trams mundialistes que són immillorables i que gaudim moltíssim.

Com sempre, agrair a Baporo Motorsport el seu impecable treball i a l’Escuderia Baix Camp i a l’Ajuntament de Reus per haver tingut novament el detall de lliurar-nos el Trofeu ‘Ciutat de Reus’ per haver aconseguit el millor temps en el tram de ‘La Mussara’.

La nostra pròxima parada serà a la meva casa, en el meu ral·li, el Ral·li d’Avilés. Amb moltíssimes ganes!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments