La Copa d’Espanya de Rallycross es converteix en Campionat

Després de dues temporades completades pel certament estatal era moment de prendre decisions de cara al futur per fer créixer el projecte. És per això que el CERX assoleix l’estatus de Campionat de cara al 2024. Un fita en la que la Federació Espanyola d’Automobilisme porta anys apostant i per fi és una realitat.

Arribats a la conclusió que el CERX es troba en un procés clar de creixement i, per tant, és moment de fer aquesta passa de gegant en competició per tal d’acabar de consolidar-se com un nou campionat de l’especialitat que combina terra i asfalt.

Des de les seves primeres passes, al 2022, el CERX ha anat fent camí amb un creixement exponencial, amb diverses cites a Espanya i Portugal, amb inscrits de renom i presència internacional han anat dissipant tots els dubtes que des d’un principi podrien preveure la fallida sobtada d’aquest projecte tan ambiciós.

Per 2024, el nou Campionat d’Espanya de Ral·licross promet ser encara més interessant amb la inclusió d’una nova categoria, S1600. Vehicles habituals a l’Europeu de l’especialitat i que sempre ofereixen bon espectacle.

via CERX

Els equips RDM Competición i Da Luz Technology fent un tastet a Miranda de Ebro dintre del S1600 Exhibition que el CERX va organitzar en la darrera cita del 2023. Aquests equips seran els encarregats d’unir forces amb la Federació per fer créixer els S1600 al certamen. A més a més, comptaran amb noves dates, amb la incorporació d’una nova cita al calendari. Guadalajara, més concretament, Alcolea del Pinar, on l’Autoclub La Dehesa porta mesos treballant a enllestir un circuit de rallycross per poder fer el seu debut al 2024.

via Facebook Autoclub La Dehesa


Tot fa pensar que tots aquests moviments certifiquen una molt bona feina per part de tot l’equip, escuderies involucrades i clubs implicats, l’aposta de la RFDEA, així com en especial l’esforç que de l’Escuderia Mollerussa que també hi està involucrada en aquest certamen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments