Extreme E: Pren forma la Season 4

Ens acostem a l’inici de la que suposarà la 4a temporada de l’Extreme E, la competició amb vehicles SUV elèctrics que lluita per combatre el canvi climàtic i els equips presents a la competició van anunciant i renovant les seves plantilles de pilots de cara a la Season 4.

La darrera i més sonada, fins ara, ha estat la de l’equip NEOM McLaren, qui ha anunciat a la flamant campiona del Dakar en categoria T3, la pilot de Burgos, Cristina Gutierrez, campiona el 2021 de les sèries amb l’equip X44 Hamilton (gestionat per Prodrive) i al suec Mattias Ekstrom, també expert en les sèries. És el tercer equip en el qual aterra després de ABT Cupra i Acciona Sainz, on el campió del DTM i el Mundial de Ral·licròs va estar a punt d’emportar-se el títol l’anterior temporada.

Cristina Gutierrez i Mattias Ekström nous pilots de NEOM McLaren Extreme E. via Extreme E

Pel que fa a l’equip britànic, Veloce Racing, aquest es manté amb la mateixa dupla que a la darrera temporada, Molly Taylor i Kevin Hansen tornaran a formar equip i intentar millorar el tercer lloc final aconseguit a la «Season 3».

Molly Taylor (Australia) i Kevin Hansen (Suecia) renovats a l’equip Veloce. via Extreme E

Tenim nou equip que se suma a la competició, el Sun Minimeal by Scheider Motorsport, equip del pilot alemany, Timo Scheider, qui tindrà doble feina, ja que alternarà funcions de pilot i director d’equip.

Nou equip Sun Minimeal by Scheider Motorsport. via Extreme E

Timo serà acompanyat per la pilot sueca Klara Andersson, després de què el seu anterior equip, ABT Cupra, abandonés el campionat per centrar el seu esforç en el programa de la Fórmula E.

Timo Scheider i Klara Andersson, formen el nou equip Sun Minimeal.

Pel que fa a l’equip defensor del títol, l’equip RXR de Nico Rosberg, tant la pilot Mikhaela Ahlin-Kottulinsky com en Johan Kristoffersson, seran els encarregats de portar de nou l’esquadra al lloc més alt del podi final.

via Extreme E

La nova temporada de l’Extreme E començarà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer a Jeddah, a l’Aràbia Saudita, com en la darrera temporada.

Una nova temporada que suposarà la fi de l’Extreme E per reconvertir-se a Extreme H, competició a hidrogen i esdevindrà nou campionat FIA.

via Extreme E

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments