El Rallye de La Llana comptarà amb un desafiador itinerari per la seva 25a edició

La prova comptarà amb 388 km dels quals 114,8 seran cronometrats repartits en 11 trams

La 25a edició del Rallye de La Llana, la primera cita de la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, ja té itinerari. El Motor Club Sabadell, organitzadors de l’esdeveniment, ha fet públic l’itinerari que recorrerà la prova durant els dies 19 i 20 d’abril les comarques d’Osona, Ripollès i Berguedà.

Les novetats per aquesta edició comencen ben d’hora. Dimecres està programat una jornada de test per a tots els pilots i equips que vulguin provar els seus cotxes en un tram de poc menys de 4 km entre Gironella i Casserres.

Divendres, primer dia oficial de ral·li, les novetats es multipliquen. El ja conegut amb l’Escuderia Osona, ha portat a fer la sortida protocol·lària a la Plaça Major de Vic i els dos primers trams pel Circuit d’Osona. Un tram atípic, però que servirà per obrir foc als 114,8 km cronometrats.

Rally_LaLlana_Vidales Hereu Skoda Fabia R5
Nacho Mateo

Dissabte ja trobem un esquema de prova clàssic que comptarà amb dos bucles. Al matí el bucle serà de dos trams on només Coll de Santigossa, de 15 km, es repetirà, mentre que Coll de Bracons, de 10 km, només es farà una sola vegada. Tres trams que segur marcaran les primeres diferències importants.

Després d’un primer pas per l’assistència de Ripoll a les 13 h, els participants es dirigiran al bucle de la tarda que comptarà amb tres trams a repetir en dues ocasions. Començant per Alpens d’11,36 km, el continuarà La Nou de 10,66 km i l’últim tram del ral·li, ja de nit, serà Coll de Merola de 14 km.

Rally_LaLlana_2023 Gil Membrado
Nacho Mateo

En total 338,38 km d’itinerari que recorreran 11 trams dels quals 6 seran diferents. Una prova d’alt nivell per tornar a rebre el Campionat d’Espanya d’Asfalt a les nostres terres després de 15 anys quan el Costa Brava va ser puntuable per última vegada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments