Tänak i Hyundai marquen la pauta en el shakedown del Ral·li de Polònia 2024

Els espectadors han tornat a col·locar-se perillosament en llocs on la seguretat era escassa

Amb 5,10 quilòmetres de recorregut, el shakedown del Ral·li de Polònia, situat a Lubiewo, ha vist com els Hyundais demostraven ser els més ràpids. Ott Tänak ha ocupat el primer lloc a la taula de temps. Amb tres passades, l’estonià ha superat Thierry Neuville, per 1”1 amb un temps de 2’12”5.

Adrien Fourmaux ha quedat tercer i com els pilots de Hyundai, el de la marca de l’oval també va provar sort tres vegades amb el Ford Puma amb un millor temps de 2’14″3. Novell amb un Rally1, Martins Sesks ha acabat en 5a posició completant el recorregut 4 vegades, acabant a 2,5 d’Ott Tänak.

Cridat d’urgència per compensar l’absència de Sébastien Ogier, Kalle Rovanperä ha començat el Ral·li de Polònia amb cautela abans d’augmentar el ritme durant les pròximes jornades. Setè al final d’aquesta primera prova, ha acabat a 3,3s de la referència de la jornada.

Entre els WRC2, el millor temps és per Nikolay Gryazin amb el seu Citroën C3 Rally2, dues dècimes per davant del Toyota de Korhonen, autor de cinc passades pel shakedown.

Prèvia amb tots els horaris. aquí.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments