Finlàndia comptarà amb 80 inscrits amb algun il·lustre poc habitual

10 vehicles de la categoria Rally1 pendran part de la prova

A Hyundai, Esapekka Lappi continuarà després de Letònia, mentre que Toyota batrà rècords amb cinc cotxes amb Evans, Ogier, Rovanperä, Katsuta, però també Pajari per al seu debut al Rally1. Dominat per Hyundai en aquesta primera part de la temporada, el fabricant japonès està utilitzant tots mitjans per defensar el seu títol.

Al Rally2, Yohan Rossel competirà fora del campionat per adquirir experiència i serà navegat per primera vegada per Florian Barral. Un altre candidat al títol del WRC2, Jan Solans farà el mateix amb el seu Toyota. A WRC2, Oliver Solberg apareix com un dels principals favorits amb Lauri Joona, Gus Greensmith i molts altres finlandesos. En aquesta categoria, Jari-Matti Latvala debutarà amb el Yaris.

Al Rally3, la llista està plena gràcies a la presència de competidors Junior WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments