Els catalans al GP d’Itàlia 2024: Martí torna als punts en F2 i Boya acaba la temporada amb bones sensacions en F3

Josep Maria Martí va tenir un cap de setmana agredolç al GP d’Itàlia de Fórmula 2 a Monza. A la cursa esprint de dissabte, Martí va aconseguir amb una gran sortida col·locar-se líder durant les primeres voltes. Tot i això, un error en la setena volta el va fer perdre la posició amb Oliver Bearman, el guanyador de la cursa. Tot i lluitar per recuperar la posició, Martí va finalitzar la carrera en quarta posició.

A la cursa principal de diumenge, Martí es va veure involucrat en un incident al primer revolt que el va relegar a la classificació. Tot i rebre una penalització de 10 segons per l’incident, Martí va poder continuar la carrera. Tot i poder acabar la cursa ho va fer en dotzena posició sense puntuar.

Final de temporada a la F3, Boya sense recompensa

boya gp itàlia f3 campos
Campos Racing

Mari Boya va tenir un cap de setmana discret al GP d’Itàlia de Fórmula 3 a Monza. A la sessió de pràctica lliure de divendres, Boya va aconseguir el millor temps amb un 1:38.172. Tot i això, a la sessió de classificació de dissabte, Boya no va poder replicar el seu ritme i va classificar en la 12a posició per a la cursa esprint.

En aquesta primera cursa va poder escalar fins a la setena posició, sumant algun punts per al campionat, mentre que a la cursa principal del cap de setmana, i l’última cursa de la temporada, Boya va abandonar i no va poder sumar.

El pilot italià Leonardo Fornaroli s’ha endut el campionat amb 153 punts i sense cap victòria en el seu haver. El pilot català ha acabat el mundial en quinzena posició i 45 punts en el seu sarró.