Les millors competicions de GT i monoplaces tornen aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona – Catalunya

El Circuit decidirà molts campionats que entren en la seva fase decisiva

El Circuit de Barcelona-Catalunya es prepara per un nou cap de setmana intens de competició, amb l’arribada de l’International GT Open i altres certàmens de primer nivell.

Un total de 135 vehicles inscrits i gairebé 200 pilots protagonitzaran l’esdeveniment, que inclou categories com la GT Cup Open Europe, l’Euroformula Open, el Formula Regional European Championship by Alpine i l’Italian F4 Championship.

Simon Reicher i Christopher Haase, favorits al títol de l’International GT Open

Els pilots Simon Reicher i Christopher Haase, al volant d’un Audi R8 LMS GT3 EVO II de l’equip Eastalent Racing, lideren la classificació del campionat amb 89 punts. Tot i així, Alessio Deledda i Jordan Pepper, que competeixen amb un Lamborghini Huracan GT3 EVO II, estan a només 3 i 11 punts de distància, fet que manté la lluita pel títol totalment oberta de cara a les dues curses de Barcelona.

Iván Velasco, amb opcions al títol de la GT Cup Open Europe

El pilot local Iván Velasco, juntament amb l’alemany Luca Ludwig, lideren la classificació amb el Ferrari 488 Challenge EVO de Mertel Motorsport. Amb 79 punts, Velasco espera ampliar la seva avantatge sobre els seus rivals directes, Stienes Longin i Nicolas Saelens, que condueixen Porsche 992 GT3 Cup i acumulen 62 punts.

Brad Benavides, a un pas de la corona a l’Euroformula Open

Tot i que encara no és matemàticament campió, Brad Benavides gaudeix d’un avantatge de més de 100 punts en aquest campionat de monoplaces. Amb només tres curses per disputar aquest cap de setmana, l’hispà-americà del Team Motopark està molt a prop de tancar una temporada excel·lent, tot i que Francesco Simonazzi és l’únic que encara podria posar-li les coses difícils.

Rafael Camara, líder destacat al Formula Regional European Championship by Alpine

El brasiler Rafael Camara, de Prema Racing, lidera la classificació amb 239 punts i ha demostrat un rendiment constant en un dels certàmens de monoplaces més competitius. Tuukka Taponen i Brando Badoer segueixen en la lluita amb 178 i 162 punts respectivament. Entre els participants destaca Marta García, l’única pilot local, que va obtenir la seva plaça després de guanyar la F1 Academy.

Freddie Slater, líder indiscutible a l’Italian F4 Championship

Freddie Slater encapçala la classificació de l’Italian F4 Championship amb una clara avantatge. Amb dues proves restants, la batalla pel segon lloc està entre Hiyu Yamakoshi, amb 179 punts, i Akshay Bohra, amb 174. Aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya podria ser clau per definir les posicions finals del campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments