Alonso suma més quilometres de test a Manresa

Fernando Alonso i Marc Coma aprofiten cada oportunitat que se’ls presenta per seguir sumant quilòmetres , experiència i minuts de raids junts. La parella espanyola es va quedar el divendres i dissabte passats a Catalunya, després de la presentació oficial de l’equip Gazoo Racing pel Dakar 2020.

Tots dos van utilitzar el cap de setmana, a més de per visitar l’assistència del WRC a Salou , per completar gairebé 500 quilòmetres d’entrenaments … i de passejos amb VIPs.

Segons diu Motorsport.com , sempre va estar en els plans de Gazoo Racing Sud-àfrica completar uns test a Espanya, “per la facilitat d’accés per a Fernando” i “per la multitud de bones pistes de terra”. Encara que inicialment es va pensar a la zona de la Baja Aragón (Terol), la celebració de la roda de premsa oficial per anunciar el projecte del Dakar a Salou va canviar el programa.

Així, a més de donar-li l’oportunitat de pilotar el cotxe “amb alguns dels seus amics”, l’equip va posar deures a Alonso i Coma el divendres i el dissabte.

La primera jornada va rondar els 275 km en un tram tancat pels voltants de Manresa. En ella, la parella espanyola va haver de completar un recorregut de 15 quilòmetres apresa de memòria, que els va portar a buscar els límits d’una manera diferent de la que ho van fer en el passat Ral·li del Marroc.

La segona jornada, de 70 km, ​​va estar pro protagonitzada principalment per les “passejades” a VIPs d’alt perfil dins de Toyota. A més, l’asturià va tenir una petició especial: que el seu nou cap es pugés amb ell una estona perquè experimentés de primera mà el seu aprenentatge en els últims tres mesos.

“Està entestat a fer-ho bé i només ens cal més experiència”, diuen des de la divisió sud-africana de la marca.

La següent cita d’Alonso -que finalment no estarà al GP dels EUA de F1 amb McLaren aquest cap de setmana com es esperava serà el Ral·li Ula (4-9 de novembre), tercera prova del campionat Saudita Desert Rally i que de disputa a la zona nord-oest d’Aràbia Saudita.

Aquesta prova, d’uns 1. 600 km cronometrats, li valdrà per fer-se una noció del tipus de terreny que es trobarà al gener – ja que ASO no permet realitzar test al país-, a més de per seguir sumant quilometres en els raids.

El primer dia es realitzaran les verificacions i dimarts arrencarà l’acció amb un curt pròleg. Serà de dimecres a dissabte quan Alonso i Coma s’enfrontin al desert saudita en tota la seva extensió.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments