Un camió de M-Sport amb problemes mecànics al sortir de Salou després del RallyRACC

Un dels camions de l’equip de M-Sport patia avui un incendi a Vila-Seca, poc abans de les dues de la tarda quan es disposava a marxar cap a la seu de l’equip a Cumbria, al Regne Unit.

camió m-sport
foc al camió m-sport


Els serveis d’emergència van ser alertats als vols de les dues de la tarda per una densa columna de fum procedent d’un camió. Quan van arribar al lloc dels fets, els bombers van poder extingir les flames procedents de l’eix posterior del camió, així com assegurar la càrrega que transportava el camió.

Sense més problemes i amb el petit conat d’incendi sufocat, el remolc va poder reprendre la seva marxa. Per sort, l’equip britànic no ha hagut de lamentar ni danys personals ni tampoc pèrdues materials.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments