Subaru i Lin Dewei conquereixen el títol del FIA APRC

El més ràpid en quatre dels tretze trams, la parella de Subaru va ampliar el seu avantatge en la primera etapa a 5 minuts i 35, 2 segons.

Lin va relatar els deu anys d’experiència que té en l’esdeveniment, que recorre les carreteres al nord i al sud de la ciutat amfitriona Longyou, a la província de Zhejiang.


«El Longyou Rally és molt difícil, les condicions del ral·li són diferents cada any.»

«Estic feliç ara, és molt emocionant. Estic molt content de guanyar aquest campionat per als meus patrocinadors i per a tots «.


Dels set equips que competeixen pel títol general, només quatre van acabar. Suguru Kawana i Takahiro Yasui van conduir el seu Citroën DS3 al segon lloc abans de ser superats per la parella neozelandesa d’Andrew Hawkeswood i Jeff Cress al Mazda 2, durant les últimes especials de la prova.

Les condicions de pols durant l’obertura de la Orderly Etapa Especial de divendres van donar pas a seccions humides de terra i formigó dissabte, amb pluges persistents diumenge que van afegir seccions de fang a la prova.

En acabar cinquè, per darrere del aspirant al títol, Zhang guoyu, Mike Younger va aconseguir suficients punts sobre Suguru Kawana per fer-se amb la Copa Àsia de la FIA.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments