Homenatge del campió sortint a Tänak

El campió del món sortint, Sébastien Ogier, afirma que Ott Tänak és un digne successor després que l’estonià posés fi a la seva ratxa de sis títols consecutius el diumenge passat .

Tänak va aconseguir el segon lloc en el RallyRACC Catalunya. Les esperances d’Ogier d’aconseguir un setè campionat es van enfonsar quan el seu Citroën C3 va patir una fallada hidràulica, el que va obligar al francès a perdre el liderat en el segon tram.

Els dos pilots, que van treballar junts durant una temporada a M-Sport, són amics íntims, així com grans rivals.

Ogier comenta: «M’agradaria felicitar Ott, a Martin al seu equip, perquè es mereixen aquest títol més que ningú. Van ser els més ràpids i els més consistents durant tot l’any. Estic molt feliç per Ott, és un pilot que m’agrada molt «.

Parlant del seu propi any, Ogier va dir que podria estar satisfet, encara que no celebrés un títol per primera vegada des de 2012.

«Crec que he fet tot el que he pogut al llarg de la temporada. No em penedeixo de res i em trec el barret davant seu, amb la ferma intenció de tornar a guanyar el trofeu l’any que ve», va afegir.

Ogier va admetre que estava satisfet amb els progressos de Citroën després d’una mala actuació sobre l’asfalt l’última vegada que va estar al ADAC Ral·li d’Alemanya.

«Després del problema, l’únic objectiu que ens quedava intentar gaudir del nostre temps al volant i marcar alguns bons cronos per confirmar el nostre progrés en asfalt.»

«La sensació va ser molt millor que en l’últim ral·li en aquesta superfície, encara que la velocitat encara no hi era per guanyar trams», ha afegit.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments