WRC: Ott Tänak marxa a Hyundai al costat de Thierry Neuville, Sébastien Loeb i Dani Sordo

Ott Tänak i Martin Jarveoja , acabats de proclamar campions del món de ral·lis, han signat un contracte pel qual militaran en Hyundai Motorsport en les pròximes dues temporades del WRC, acord que el mateix pilot ha confirmat durant la tarda de dijous 31 d’octubre. La dupla estonia provinent de Toyota Gazoo Racing formarà equip amb Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Sébastien Loeb / Daniel Elena i Dani Sordo / Carlos del Barrio.


La notícia del fitxatge va agafar força en els prolegòmens del RallyRACC per alguns mitjans com Autosport o Motorsport.com, poc després, en la roda de premsa prèvia al ral·li Tänak, Sordo i l’ex campió mundial Sébastien Ogier van deixar algunes pistes al respecte. Segons la premsa britànica, l’acord entre Tänak i Hyundai es va dur a terme a principis del mes d’octubre.


Abans d’acabar el seu periple de dos anys amb Toyota, Tänak i Jarveoja estrenaran el seu estatus de campió del món al Ral·li d’Austràlia on lluitarà pel campionat mundial de constructors amb Toyota davant Hyundai.


Com confirma Hyundai Motorsport en un comunicat, Tänak estarà dos anys amb l’equip, competint al costat de Neuville a temps complet mentre que Sordo i Loeb comparteixen al cotxe almenys en 2020. El que queda per saber són els detalls en relació a Andreas Mikkelsen i Craig Breen – s’espera que l’irlandès se centri en les tasques de desenvolupament del Hyundai i 20 R5, cotxe que tindrà successor al voltant de meitat de l’any 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments