WRC: vota al pilot de l’any 2019

Durant els propers vuit dies WRC.COM demana que escullis el pilot més brillant d’aquesta temporada.

Qui és per a tu el gran protagonista d’aquest any 2019?

Et conviden a que votis entre els 14 pilots que han representat als constructors inscrits en el Campionat del Món de Ral·lis de la FIA de 2019 en un mínim de dues proves.

El guanyador s’anunciarà durant la gala que segueix a la prova que tanca el campionat al Ral·li d’Austràlia (14 – 17 de novembre).

Més de 250 convidats, entre ells pilots, copilots, caps d’equip, alts funcionaris, personalitats de la ciutat i representants del govern, celebraran al Museu Marítim Nacional d’Austràlia al pintoresc Darling Harbour de Sydney la gala dilluns 18 de novembre.

En emetre el tu vot, també participaràs al concurs per guanyar una subscripció anual al servei digital WRC + All Dwell, valorat en 89, 99 euros.

El guanyador no es perdrà ni un minut del WRC 2020, amb cobertura de cada tram a les 14 proves, anàlisi d’experts des de l’estudi de televisió del WRC, entrevistes i reaccions de tot el parc d’assistència, programes destacats sota demanda, cronometratge en directe , vídeos exclusius a bord i molt més.

Et toca votar, i qui sap, potser tens premi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments