WRX – El calendari del World RX continua la seva expansió per al 2020

Diverses evolucions del calendari 2019, Abu Dhabi passa de ser l’inici de la temporada a ser la penúltima.

A més, la temporada 2020 marcarà l’inici de la seqüència de patrons de rallycross totalment elèctrics, amb el nom en clau Projekt I, que apareixerà a les rondes europees del campionat mundial.

La temporada 2020 comença amb la prova de  Barcelona-Catalunya els dies 18 i 19 d’abril i conclou a la Ciutat del Cap els dies 14 i 15 de novembre, un contracte que ara s’estén fins a un mínim de 2021.

La World RX de Portugal, en la metròpoli del nord de Portugal de Montalegre, torna després d’un parèntesi d’un any. Portugal va tenir el privilegi d’albergar  la prova d’obertura del primer Campionat Mundial de Rallycross de la FIA el 2014.

Spa-Francorchamps, que va incloure batalles èpiques a la coneguda part de Eau Rouge-Raidillon el 2019, és el tercer circuit de 2020 el 16-17 – World RX de Benelux.

La World RX d’Alemanya debutarà l’1 i 2 d’agost amb el genial ambient de l’estadi de Mullenbachsleife dins del circuit de Nürburgring.

En altres llocs, el calendari continua a Noruega (13 i 14 de juny), Holjes a Suècia (4 i 5 de juliol) i Lohéac a França (5 i 6 de setembre ).

calendari WRX
calendari WRX

Paul Bellamy, Vicepresident Sènior de Motorsports en IMG, el promotor del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA equipat per Monster Vitality, va reconèixer:

«World RX continua avançant a mesura que la nostra petjada creix. Vam aconseguir adjuntar col·lectivament una barreja de circuits de rallycross tradicionals i de llocs inusuals i valents per al 2020.»

«Estem encantats d’afegir Nürburgring al Campionat del Món de Rallycross i igualment contents de donar la benvinguda a Portugal el 2020 i prolongar la nostra associació amb la metròpoli de Ciutat del Cap fins a 2021».

A més, estem encantats d’informar el Projekt I, la primera competició de producció elèctrica, principalment basada en l’esport del motor, es tracta d’una competició més de rallycross.

Projekt I és una col·laboració entre IMG i l’empresa austríaca STARD (Stohl Evolved Analysis and Pattern).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments