RAID: Alonso i Coma correran a l’Aràbia Saudita per preparar el DAKAR 2020

Fa una setmana Toyota Gazoo Racing va anunciar que Fernando Alonso disputarà el Dakar amb l’equip Toyota i ara s’ha donat a conèixer que correrà l’Al Ula-NEOM Substandard-Country Rally. Es tracta d’una prova organitzada pel Saudita Automobile i el Motorbike Federation (SAMF).

Recentment Alonso ha disputat el Ral·li del Marroc, l’última cita de la FIA World Cup de Substandard-Country Ral·lis, on va patir diversos problemes. També va provar el Toyota Hilux a Sud-àfrica, i després ha fet més test al Marroc, Qatar i Polònia.

Per Toyota Gazoo Racing aquesta prova del Campionat Saudita és una gran ocasió perquè Alonso s’enfronti a un terreny identic al qual es trobarà al Dakar, que en aquesta propera edició es disputarà per primera vegada a l’Aràbia Saudita.

Fernando Alonso tornarà a comptar amb Marc Coma com el seu copilot en l’A Ula-NEOM Substandard-Country Rally.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments